Schilder Aarschot

Schilder Aarschot ⁓ HSS Decoratie: Een derde generatie van professionele schilders en kan je dus verzekeren dat er met de nodige ervaring en kennis te werk wordt gegaan. Je kan bij ons terecht voor al jouw schilderwerken binnen en buiten, behangwerken en ook de nieuwste decoratieve technieken op de markt.

 

Schilder Aarschot ⁓ HSS decoratie

Schilder Aarschot ⁓ jouw schilderwerken uit handen geven is een goeie keuze wanneer je op zoek ben naar een strak en professioneel eindresultaat. We kunnen jouw helpen met het werken aan jouw thuis of zaak. Ook op voor industriële schilderwerken kunnen wij je verder helpen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en een eerlijke prijs.

Welke schilderwerken kunnen wij je mee verder helpen?

Al onze schilderwerken krijgen de nodige aandacht en concentratie om perfectie te garanderen. Zie je jouw project hierboven niet vermeld? Neem dan zeker even contact om zodat we kunnen afstemmen of we elkaar kunnen helpen!

schilder Aarschot ⁓ Hoe onderscheiden onze schilderwerken zich van andere?

Schilderen is een passie waarvan we een beroep hebben gemaakt. HSS Decoratie is de derde generatie van professionele schilders. Van vader op zoon zijn alle tips & tricks doorgegeven: de juiste technieken van schilderen, afplakken en afwerken. Wij steven naar niets anders dan perfectie.

Daar bovenop hebben we nog een familie bedrijf Vakhandel Hendrickx, te Aarschot waarbij we de verkoop inzetten van verf & schildersmaterialen, behang, vloer, etc. Door al meer dan 30 jaar in het vak te zitten kunnen wij meteen zeggen welk type verf we het best voor jou project gebruiken eveneens als welke kwast of borstel voor het beste eindresultaat zal zorgen.

Neem contact met ons op

laten we eens samenzitten!