Decoratie installeren

Wilt u uw woning beschermen tegen vervelend zonlicht of gewoon wat meer sfeer en gezelligheid creëren? Naast schilderwerken en behangen kan je bij HSS Decoratie ook terecht voor het installeren van uw zonwering, lamellen en (over)gordijnen.

Decoratie installeren

Bent u op zoek naar mooie (over)gordijnen om de look-en-feel van uw thuis te perfectioneren? Wij installeren deze voor u en u heeft de keuze uit alle mogelijke stijlen. Van modern tot klassiek of landelijk.

Al onze (over)gordijnen zijn van hoogstaande kwaliteit. Bij het installeren heeft u een ruime keuze aan diverse accessoires, (gebogen) rails en automatisatiemogelijkheden.

Ook qua zonwering zijn er verschillende opties:

  • Dubbele rolgordijnen: dankzij deze oplossing kan je ervoor kiezen om het zicht naar buiten open te zetten of de inkijk volledig te belemmeren.
  • Optreksysteem: een eenvoudige manier om uw woning te beschermen tegen overmatig zonlicht.
  • Roljaloezieën: dit is een gordijn met twee lagen stof. Eén met een luchtdoorlatende strook en één met een verduisterende strook.
  • Horizontale jaloezieën: eenvoudig te bedienen en de keuze tussen een open, gesloten of half open inkijk.
  • Verticale lamellen: dé oplossing voor grote raampartijen. Het bewaart de strakke look van uw interieur.

Weet u niet goed waar te beginnen of wenst u graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Door onze nauwe samenwerking met Vakhandel Hendrickx kunnen we jou verzekeren dat we de hoogste standaard van kwalitatieve materialen gebruiken. 

Neem contact met ons op

laten we eens samenzitten!