Decoratieve technieken

Ben je op zoek naar de allernieuwste technieken om jouw muren te versieren? Lees dan zeker even verder! Aan de hand van onze unieke technieken kunnen wij ervoor zorgen dat jouw woning of zaak er niet alleen prachtig komt uit te zien, maar ook op duurzaamheid erg goed scoort.

Decoratieve technieken

HSS Decoratie biedt drie decoratieve technieken aan:

Aqua Sensa is een sierpleister op basis van cement die meerdere lagen vernis krijgt als afwerking. Op deze manier kan jouw ruimte een naadloze afwerking krijgen met een strak uitzicht. Deze techniek kan overal worden toegepast: van keukenblad tot badkamer muren, of zelfs als vloer over de hele woning.

Ice is een techniek die wordt gebruikt op muren. Het is een unieke toepassing waarbij we aan de hand van kleine glasparels ervoor zorgen dat jouw muur niet alleen een prachtige lichtweerkaatsing krijgt, maar ook een diepte-effect. Door de kracht van deze techniek verzekerd het je van een uiterst krasvaste en onderhoudsvriendelijke afwerking .

Tusk is dan weer een techniek waarbij de focus volledig ligt op stevigheid. Het zorgt ervoor dat je muur er prachtig uitziet en tegelijkertijd ook tegen een stootje kan. Het eindresultaat is dus enorm stoot- en krasvast! Deze techniek is aangeraden in ruimtes waarbij losse objecten tegen de muren staan zoals bureaus of showrooms.

Door onze nauwe samenwerking met Vakhandel Hendrickx kunnen we jou verzekeren dat we de hoogste standaard van kwalitatieve materialen gebruiken. 

Neem contact met ons op

laten we eens samenzitten!